e
Banner

Etiketler: tehlikeli madde



Dinçer Lojistik tehlikeli madde taşımacılığı pazarını domine ediyor


Yayın: 14-04-2021
Kategori: Kimya

Tehlikeli madde lojistiğinde 18 yılı aşkın uzmanlığıyla güvenlik konusunu kırmızı çizgisi olarak gören Dinçer Lojistik, doğabilecek tüm risklere karşı kanun ve yönetmelikler kapsamındaki tedbirlere tam uygunluk ilkesiyle çalışmalarını sürdürerek sektörün dinamiklerini belirliyor.




Bülent Eyyüpoğlu: Tehlikeli madde taşımacılığı standarda kavuştu


Yayın: 23-11-2021
Kategori: Kimya

Birçok alanda yapılan mevzuat düzenlemeleriyle tehlikeli madde taşımacılığının uluslararası anlaşma ve sözlemlere uygun standartlara kavuşturulduğunu aktaran Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü Tehlikeli Yük Taşımacılığı Dairesi Başkanı Bülent Eyyüpoğlu. “Stratejik planda oluşturulmuş hedeflere ulaşılabilmesi, bu alanda nitelikli hizmet verilebilmesinin sağlanması ve verilen bu hizmetlerin dijital ortama taşınması yönünde gerek mevzuat gerekse diğer alanlardaki çalışmalarımız kesintisiz sürmektedir” dedi. 




TET Global Lojistik tecrübesini Doğu Avrupa ve Balkan ülkelerine taşıyacak


Yayın: 22-11-2023
Kategori: Lojistik

Tehlikeli ve kimyevi madde taşımacılık faaliyetlerini intermodal hizmetleriyle desteleyen TET Global Lojistik, yeni yatırımlarla karayolu filosunu güçlendirirken, tecrübesini Doğu Avrupa ve Balkan ülkelerine taşımayı hedefliyor. TET Global Lojistik İcra Kurulu Üyesi Cemil Yalçın, “Yatırımlarımızla global ağdaki varlığımızı güçlendirmeyi; gelişen talepler doğrultusunda dökme kimyasal taşımacılık ve kimyasal tanker yıkama sektörünün mevcut hizmet standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi. 




HAVAŞ, tehlikeli madde operasyonlarında riske yer bırakmıyor!



Tehlikeli ve kimyevi madde taşımacılığı için en önemli konunun eğitim olduğunu vurgulayan Havaş Antrepo Koordinatörü Turhan Yeşil, uygulamaya aldıkları IATA’nın “DG AutoCheck” programıyla 0 hata tespiti gerçekleştirerek operasyon öncesinde bertaraf ettiklerini ve hızı arttırdıklarını söyledi. 




Damla Alışan: İntermodal taşımacılıkta geleceğe hazırız!



“Yeşil Lojistik Belgesi” ve “OCS Sertifika”sına sahip olan Alışan Lojistik, çevre dostu uygulamaları ve sürdürülebilirlik faaliyetlerini intermodal taşımacılık hizmetleriyle destekliyor. İntermodal taşımacılıkta geleceğe hazır inovasyon gücüne sahip olduklarını vurgulayan Alışan Lojistik CEO’su Damla Alışan, bu alanda büyümeyi sürdüreceklerini, filo güçlerini büyüteceklerini ve katma değerli hizmet operasyonlarında yenilikler yaratmaya devam edeceklerini söyledi.